Toitlustajate koolitus 16. novembril 2011

Koolitus „Eestimaine tooraine kaasaegses kulinaarias”

16. novembril 2011 Jõhvis

Teoreetiline osa – Jõhvi Kontserdimaja Ergo saalis; praktiline osa – Ida-Virumaa Kutsehariduskeskuses

 Päevakava:

8.45 – 9.00 kogunemine ja kohvipaus

9.00 – 10.45 päeva tutvustus ja ettekanne „Madrid Fusion 2011” – Ene Ojaveski, Eesti Peakokkade Ühendus, juhatuse liige

10.45 – 11.00 kohvipaus

11.00 – 12.30 „Kuidas presenteerida kohalikku toitu ja toorainet” – Rudolf Visnapuu, Eesti Peakokkade Ühendus, juhatuse liige; Eesti Sommeljeede Kool, direktor

12.30 – 13.00 lõuna

13.00 – 17.00 praktiline koolitus – Riho Leppik, BBQ Catering, tegevjuht; Kök OÜ, konsultant

17.00 – 17.15 kohvipaus

17.15. – 17.45 arutelu ja kokkuvõte

 

Koolituse osalustasu on 20 osaleja korral 7,50 eurot, tulenevalt osalejate arvust võib hind muutuda. Koolituse osalustasu sisaldab koolitust koos kohvipauside, lõunasöögi ja toorainega

 Koolitusele oodatakse osalema kõiki Virumaa Koostöökogu ja Kirderanniku Koostöökogu piirkonna toitlustajaid ja turismiettevõtjaid, kes tegelevad toitlustamisega, et arendada kohaliku toidu programmi.

 Koolitusel osalemiseks on vajalik eelregistreerimine hiljemalt 13. novembriks 2011  e-posti aadressil: ylle.marits@kirderannik.ee või tel 332 2215, 5345 0720

 Koolituse läbiviimist toetab PRIA LEADER programm.

Jäta tagasiside

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga