Oluline informatsioon projektitoetuse taotlejatele

Projektitaotluste esitamisel läbi e-PRIA on tekkinud olukordi, kus PRIAl  on olnud vaja otsustada, kas taotluse esitamise tähtaeg ennistada või mitte. Nii ELÜPS kui ka KTKS ütlevad, et taotluse tähtaja jooksul esitamata jätmise korral tähtaega ei ennistata. Samas kui taotluse esitamine on olnud takistatud tulenevalt infosüsteemi (e-PRIA) tõrgetest, siis on võimalik ennistamist kaalutleda.

Juhul kui taotleja ei ole saanud e-PRIAs taotlust esitada tähtaegselt tehniliste tõrgete tõttu, siis palutakse kindlasti sellest koheselt teavitada nii kohalikku tegevusgruppi/algatusrühma kui ka PRIA arengutoetuste osakonna klienditeenindusbürood helistades selleks infotelefonile 737 7678 või saatma kirja aadressile info@pria.ee. PRIA arengutoetuste osakonna klienditeenindusbüroo tegeleb ennistamise otsustusprotsessiga edasi, vajadusel kaasab selleks juristid või menetlusega tegelevad inimesed ja vastab ka kõikidele ennistamisega seotud küsimustele.

Samuti palutakse ka teiste e-PRIAs projektitaotluste esitamisel tekkinud küsimuste korral pöörduda eelkõige nende klienditeenindusbüroo (helistades selleks infotelefonile 737 7678 või saatma kirja aadressile info@pria.ee) poole, kes aitab tekkinud probleemile lahendused leida või suunab küsimuse lahendamiseks kas taotluste menetlemise- või arendusega tegelevatele inimestele.

Jäta tagasiside

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga