Koolitus „Eestimaine tooraine kaasaegses kulinaarias”
16. novembril 2011 Jõhvis
Teoreetiline osa – Jõhvi Kontserdimaja Ergo saalis; praktiline osa – Ida-Virumaa Kutsehariduskeskuses
Päevakava:
8.45 – 9.00 kogunemine ja kohvipaus
9.00 – 10.45 päeva tutvustus ja ettekanne „Madrid Fusion 2011” – Ene Ojaveski, Eesti Peakokkade Ühendus, juhatuse liige
10.45 – 11.00 kohvipaus
11.00 – 12.30 „Kuidas presenteerida kohalikku toitu ja toorainet” – Rudolf Visnapuu, Eesti Peakokkade Ühendus, juhatuse liige; Eesti Sommeljeede Kool, direktor
12.30 – 13.00 lõuna
13.00 – 17.00 praktiline koolitus – Riho Leppik, BBQ Catering, tegevjuht; Kök OÜ, konsultant
17.00 – 17.15 kohvipaus
17.15. – 17.45 arutelu ja kokkuvõte
Koolituse osalustasu on 20 osaleja korral 7,50 eurot, tulenevalt osalejate arvust võib hind muutuda. Koolituse osalustasu sisaldab koolitust koos kohvipauside, lõunasöögi ja toorainega
Koolitusele oodatakse osalema kõiki Virumaa Koostöökogu ja Kirderanniku Koostöökogu piirkonna toitlustajaid ja turismiettevõtjaid, kes tegelevad toitlustamisega, et arendada kohaliku toidu programmi.
Koolitusel osalemiseks on vajalik eelregistreerimine hiljemalt 13. novembriks 2011 e-posti aadressil: ylle.marits@kirderannik.ee või tel 332 2215, 5345 0720
Koolituse läbiviimist toetab PRIA LEADER programm.